Personvernerklæring

Det er Direktoratet for byggkvalitet (DiBK), Husleietvistutvalget (HTU) og Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) som har utviklet nettsiden boligdugnaden.no.

På denne nettsiden blir det verken hentet inn eller lagret personopplysninger.

Ingen informasjonskapsler

Nettsiden bruker ikke informasjonskapsler til å samle statistikk eller til å sende deg innhold etter at du har vært på sidene.

Vi samler statistikk

Vi bruker analyseverktøyet Matomo for å samle og analysere informasjon om hvordan du som besøker oss, bruker nettsiden. Dette gjør vi for å forbedre funksjonalitet og innhold på siden. Matomo samler opplysninger om blant annet hvilke nettsider som er mest besøkt, hva det søkes etter i søk-feltet, hvilken nettleser som blir brukt og om det brukes mobil, nettbrett eller pc/Mac.

Brukerundersøkelse

Vi bruker også Questback til å samle inn svar på spørsmål, men ber ikke om personopplysninger. Deltakelse på undersøkelsen er frivillig og deltakeres identitet holdes skjult. Dette betyr at identifiserbar informasjon, som f.eks. nettlesertype og -versjon, operativsystem eller e-postadresse, ikke bli lagret med svaret.

Kontaktopplysninger til boligdugnaden.no sitt personvernombud

Dersom du mener at det er skjedd brudd på reglene om personvern, kan du kontakte HTUs personvernombud på e-post [email protected]